مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد

يکشنبه 17 خرداد 1405
12:32
مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد مراسم یادبود شهید حسام زیدان، خبرنگار فلسطینی و خبرنگار سابق شبکه خبری العالم، با حضور رئیس رسانه ملی در صداوسیما برگزار شد.

العالم - ایران

مراسم یادبود شهید حسام زیدان، خبرنگار شهید فلسطینی و از فعالان سابق شبکه العالم، با حضور جمعی از مدیران و خبرنگاران معاونت برون‌مرزی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید.

در این مراسم که در سازمان صداوسیما برگزار شد، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، نوروزی، معاون برون‌مرزی، و جمعی از مدیران، سردبیران و خبرنگاران معاونت برون‌مرزی حضور داشتند.

شرکت‌کنندگان در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره این خبرنگار شهید، بر تداوم راه او در راستای پوشش مظلومیت مردم فلسطین تأکید کردند.

حسام زیدان، خبرنگار باتجربه فلسطینی که سابقه همکاری با شبکه العالم را در کارنامه داشت در جریان حملات هوایی رژیم صهیونیستی به صیدا لبنان به شهادت رسید.

زیدان به همراه جمعی از اعضای خانواده‌اش هدف حمله قرار گرفت و به شهادت رسید.

او با حضور در خط‌مقدم تحولات سوریه، لبنان و تهران، توانست روایتی متعهدانه از واقعیت‌های جبهه مقاومت را به تصویر بکشد و از این طریق، تصویری حقیقی از مبارزه با تروریسم و استکبار را به مخاطبان جهانی منتقل کند.

«حسام زیدان» در حمله رژیم صهیونیستی به صیدا در جنوب لبنان به شهادت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم


مشاور عالی نظامی رهبر انقلاب: متجاوزان پاسخ خود را دریافت کردند


پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: ارتش صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان رامتوقف کند+فیلم


سپاه پاسداران: اهدافی از خاک کشورمان مورد حمله قرار گرفت


غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم